Meniu Zile și Nopți

Urban Hub

Comentarii Urban Hub Share Urban Hub

Urban Hub. Am deschis porțile unui nou univers urban. Ne-am pus toate gândurile bune și energia în a deschide un loc nou și primitor, în care creatorii români să își expună munca, iar noi, locuitorii Bucureștiului să ne putem petrece timpul.

Fie că bei o cafea cu noi, că îți alegi să te relaxezi lângă un cocktail, sau să bucuri de creațiile designerilor, Urban Hub este creat pentru tine, drag bucureștean iubitor de oraș!

Urban Hub

Situat în inima Bucurestiului, în Piața Romană, într-o clădire interbelică, conceptul Hubului urban functioneazã permanent, zi de zi, este un mini mall cu creatori români și reunește peste 15 designeri. În spatiu se regăsește și o cafenea cu cafea de specialitate, iar de la finalul lunii ianuarie 2023 la parter va exista și zonă de food.

Urban Hub

Tot din 2023, în mansarda clădirii vom lansa și un co-working space, un loc unde poți veni cu laptopul să lucrezi pe timpul zilei. Iar seara sau în weekend mansarda se poate închiria pentru workshop-uri sau ateliere.

Ne dorim ca din primăvară să lansam și evenimente în curtea Hubului, târguri tematice, unde să aducem pe scena Bucureștiului o atmosferă dinamică, urbană și cool.

Puteți găsi în cadrul Hubului bijuterii, ceramică, creații vestimentare, lumânări, produse gourmet, cosmetice naturale, parfumuri și multe surprize.

Urban Hub

Detalii loc

Telefon

0743 669 485

Orar

L - V: 09:00 - 20:00 S - D: 10:00 - 20:00

Adresa

Piata Romană, nr. 2, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută