Restaurantul a fost închis!
Ne bucurăm să vă avem oaspeți la restaurantul nostru, unde totul înseamnă pasiune și drag de bun!
Trio by Peneș, în fosta locație Taverna Sârbului de pe str. Republicii, nr 55.
Vezi AICI meniul online Trio by Peneș.
Știm cu toții că preferințele culinare ale românilor sunt îndreptate spre preparatele din porc, dar după ce vei gusta preparatele propuse de Trio by Peneș, preponderent din curcan, gătite după rețete unice, cu siguranță le vei prefera în egală măsură și pe acestea. Mai ales că ele vin și cu un plus de sănătate, fiind binecunoscute proprietățile nutritive ale preparatelor din curcan.
Bucătar de origine marocană
Cel care a făcut posibilă punerea în ”artă” a ideilor noastre despre TRIO a fost Kamal, chef-bucătarul nostru, de origine marocană, stabilit în România de peste 20 de ani. Kamal un adevărat maestru în bucătărie și un OM adevărat, cum rar ne-a fost dat să întâlnim în această viață. Tot ce iese din mâna lui este gustos, corect gătit și inedit, iar în unele preparate chiar vei cunoaște puțin din bucătăria marocană.
Vezi aici mai multe Restaurante din Brașov.
“Găsiți la noi preparate pe care, cu siguranță nu le-ați mai întâlnit niciunde, unele fiind insiprate din rețetele buninicilor. Pot să recomand din meniu ”zamă aită”, adică o ciorbă usturoiată, denumirea zonală pentru usturoi fiind de “ai”. Este o ciorbă bogată în carne, legume, dreasă cu ou, smântână și usturoi, acrită cu oțet și tarhon murat.”
Citește mai multe despre Trio by Peneș.