Meniu Zile și Nopți

Gymboland Promenada

Comentarii Gymboland Promenada Share Gymboland Promenada
Gymboland Promenada

Gymboland Promenada

Gymboland este un loc magic de joacă pentru copii situat în cadrul centrului comercial Promenada din București.

Cu o atmosferă vibrantă și captivantă, Gymboland oferă o experiență de neuitat pentru cei mici și familiile lor.

La Gymboland veți fi întâmpinați de o lume plină de culoare și aventură.

Spațiul este amenajat cu atenție pentru a încuraja imagianția și creativitatea copiilor. Acest spațiu oferă o gamă largă de activități pentru copii de toate vârstele.

Gymboland1

Pe o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați, se află acum și o colecție de 20 de aparate Arcade Games, care aduc în prim-plan concepte variate, de la jocuri educative captivante la cele interactive și distractive, prin care locația își propune să atragă toate categoriile de vârste.

Zonele de joacă din interiorul locației sunt dotate cu tobogane încântătoare, trambuline pline de energine, labirinturi intrigante și multe alte elemente distractive. La Gymboland se îmbină armonios preferințele digitale ale copiilor cu conceptul clasic al locului de joacă, pentru o experiență captivantă, inovatoare și plină de farmec pentru întreaga familie.

Copiii pot explora o serie de jocuri care îmbină elemente de mișcare fizică, dezvoltare cognitivă și interacțiune digitală. Fiecare colț al acestui spațiu este gândit pentru a încuraja mișcarea, interacțiunea socială și dezvoltarea abilităților motorii.

La Gymboland Promenada aveți posibilitatea să organizați petreceri memorabile pentru copilul dumneavoastră. Echipa dedicată de profesioniști vă va ajuta să transformați ziua specială a copilului într-o experiență unică și plină de distracție.

Organizarea unei petreceri la Gymboland este un proces ușor și convenabil pentru părinți. Aici, fiecare petrecere este personalizată pentru a se potrivi cu preferințele și visele copilului dumneavoastră. De la tematica petrecerii până la decoruri, animatori și activități speciale, totul este gestionat cu atenție pentru a vă asigura că petrecerea va fi un succes.

Animatorii profesioniști vor coordona activități distractive și interacțiuni captivante pentru toți invitații. De la ateliere creative până la jocuri și dans, copiii vor avea parte de o experiență plină de energie și veselie. Spațiile de joacă variate și sigure asigură ca fiecare invitat să se bucure de momente de distracție într-un mediu controlat.

Gymboland2

De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectele logistice. Gymboland se va ocupa de organizarea spațiului, a alimentelor și a tuturor detaliilor necesare pentru a vă oferi o zi fără griji și plină de bucurie. Părinții pot opta pentru diverse pachete care includ opțiuni de catering, decoruri tematice și alte facilități personalizate.

În concluzie, Gymboland Promenada nu este doar un loc de joacă obișnuit, ci și o destinație ideală pentru a organiza petreceri pline de distracție și amintiri de neuitat pentru copii.

Cu servicii profesionale și un mediu prietenos, Gymboland face ca organizarea unei petreceri să fie o experiență relaxantă și plină de satisfacții pentru părinți și o experiență incredibilă pentru cei mici.

Detalii loc

Telefon

0751 777 755

Orar

L-D: 10:00 – 22:00

Adresa

Calea Floreasca nr. 246 B, Sector 1, București

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută