Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2023
Lifestyle

GYMBOLAND Promenada: un nou design și o strategie îndrăzneață

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii GYMBOLAND Promenada: un nou design și o strategie îndrăzneață Share GYMBOLAND Promenada: un nou design și o strategie îndrăzneață
GYMBOLAND Promenada: un nou design și o strategie îndrăzneață


Grupul Gymboland, lider în domeniul locurilor de joacă pentru copii din România, a redeschis locația din Promenada, după finalizarea unei renovări complete de design și concept.

Cu o investiție considerabilă și o strategie îndrăzneață, Gymboland Promenada a fost modernizată pentru a răspunde cerințelor actuale ale părinților și copiilor.

Pe o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați, se află acum și o colecție de 20 de aparate Arcade Games, care aduc în prim-plan concepte variate, de la jocuri educative captivante la cele interactive și distractive, prin care locația își propune să atragă și categoriile de vârste superioare.

„Suntem mândri să ne menținem poziția de lider de piață în segmentul locurilor de joacă pentru copii, și suntem dedicați să adaptăm continuu conceptul nostru la preferințele mereu în schimbare ale noilor generații. Împreună, vom face ca fiecare moment petrecut în cadrul Gymboland să fie memorabil și să transformăm fiecare zi într-o aventură extraordinară.” Cristina Badiu, Marketing Manager Gymboland

GYMBOLAND Promenada: un nou design și o strategie îndrăzneață

Jocuri inovatoare la Gymboland Promenada

Noua configurație a Gymboland Promenada îmbină armonios preferințele digitale ale copiilor cu conceptul clasic al locului de joacă, pentru o experiență captivantă, inovatoare și plină de farmec pentru întreaga familie.

GYMBOLAND Promenada: un nou design și o strategie îndrăzneață

Copiii pot explora o serie de jocuri care îmbină elemente de mișcare fizică, dezvoltare cognitivă și interacțiune digitală. Iată 3 exemple de jocuri inovatoare pe care le puteți descoperi în Gymboland Promenada:

The Active Ball” este un joc interactiv care îi provoacă pe cei mici să activeze răspunsuri pe ecranele interactive folosind mingi speciale. Prin această abordare inovatoare, copiii vor experimenta mișcarea fizică în timp ce dezvoltă cunoștințe noi, îmbinând astfel distracția cu componenta digitală.

Bunny Jump” este un joc multiplayer care implică două pad-uri și un televizor. Copiii vor fi provocati să reconstituie mișcările și provocările proiectate pe ecran în timp real, dezvoltând astfel abilități de coordonare motrică și cognitive, într-un mod distractiv și sănătos.

Pentru cei pasionați de provocări și acțiune, acum, la Gymboland Promenada este disponibil și jocul „Ninja Warrior”, inspirat de cursele de cross-fit pentru adulți, dar adaptat perfect vârstelor copilăriei. Această activitate contra cronometru îi stimulează pe cei mici să-și dezvolte abilitățile fizice și capacitatea de auto-îmbunătățire a condiției fizice și coordonării motrice.

GYMBOLAND Promenada: un nou design și o strategie îndrăzneață

Gymboland Promenada are capacitate de peste 100 de copii simultan într-un spațiu de joacă dedicat. De la petreceri inspirate de lumea chimiei, precum Chemistry Lab, până la petreceri de modă incendiare, precum Fashion Show, echipa Gymboland este pregătită să facă din ziua de naștere a copilului o experiență memorabilă și plină de surprize.

GYMBOLAND Promenada: un nou design și o strategie îndrăzneață

Despre Gymboland

Gymboland oferă o gamă largă de activități distractive și educative pentru copii de toate vârstele, alături de servicii profesionale de organizare a petrecerilor de copii.

În prezent, grupul deține 9 locații de concept Gymboland în București, Poliești și Constanța, precum și trei locații Rematch în București și Ploiești.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută