Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate @ Opera Națională

Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate

Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate @ Opera Națională

 

Rolurile principale din cea mai grandioasă producție a unui musical 100% românesc pentru copii și tineri, “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”, vor fi jucate de Ozana Barabancea, Paula Selling și Aurelian Temișan, trei dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu prezențe constante pe marile scene de spectacole și în emisiuni TV.

Musicalul “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” are toate ingredientele unui succes: distribuție de zile mari cu cei mai îndrăgiți artiști ai scenei românești, costume și decor fascinante, muzică și concept originale, ce poartă semnătura celebrului compozitor Cristian Faur și un parcurs epic care aduce în scenă câteva dintre cele mai iubite personaje ale basmului universal: “Aladin și lampa fermecată”, “Scufița Roșie”, “Cei trei purceluși”, “Anastasia”, “Cartea Junglei”, “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, “Frumoasa și Bestia” și “Omul Paianjen.

 

Toate aceste basme își împletesc poveștile într-o aventură plină de magie și suspans pentru a salva lumea poveștilor. Acțiunea începe în căsuța din padurea Eriborului, un tărâm magic, unde magul Serafim si ucenicul său, Piticel, păzitorii globului de cristal în care e păstrat “Spiritul Magic al Poveștilor”, încearcă să rupă blestemul vrăjitoarei Kera și să păstreze vii toate poveștile lumii. Unde oare se va ajunge la final?

Regia este semnată de Răzvan Oprea, cunoscut publicului iubitor de teatru, dar și telespectatorilor care l-au urmărit în serialul “Mondenii”. Coregrafia poartă semnătura Cezarei Blioju, iar scenografia și costumele sunt realizate de către Viorica Petrovici. Participă Orchestra și Corul Operei Naționale București, sub bagheta domnului Daniel Jinga.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Facebook Opera Națională București

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută