Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Revelion

Viva la Revelion 2024 @ M2

Viva la Revelion 2024

Viva la Revelion 2024 @ M2

Viva la Revelion 2024! M2 te invita sa petrecem trecerea dintre ani impreuna cu una din cele mai bune trupe de blues rock europeana, The River of Blues!

La ora 12 noaptea facem un pas in Piata Operei unde putem viziona focul de artificii direct in centrul Timisoarei dupa care petrecerea continua pana in zori cu muzica aleasa pe sprinceana!

Viva la Revelion 2024!: intrare: 50 lei

Despre trupa:

Andy Raychev (The Preacher Man) & The River of Blues

Andy Raychev (The Preacher Man) & The River of Blues! Originară din Plovdiv, este riposta Bulgariei la genul de trupe americane de blues care provin din locuri istorice precum Chicago, Mississippi sau New Orleans. Ei cântă blues autentic, intensificat de nesfârşite incursiuni vocale și admirabile solouri la chitara electrică. The River of Blues este deja o trupă de legendă din Europa de Est, care a făcut senzaţie la festivalul de la Brezoi în 2022 şi a susţinut în ianuarie a.c. primul miniturneu în România (Bucureşti, Craiova şi Sibiu).

Fiecare suflet de pe planetă are propria sa istorie. Povestea vieții conține Dragoste, Ură, Rasism, Prietenie, Trădare, Familie, Frăție, Sclavie… Totul este Blues. Andy Raychev (The Preacher Man) & The River of Blues au cucerit publicul la prima apariţie în Timisoara, la Revelion 2020.

Au făcut show, au distrat audienta la maxim, la scenă deschisă şi au cucerit publicul cu sinceritatea, profesionalismul şi modestia cu care s-au prezentat la Manufactura. Andy Raychev (The Preacher Man) & The River of Blues este trupă devotată trup şi suflet bluesului! Componenţa quartetului bulgar este următoarea: Andy Raychev (The Preacher Man) – vocal, Ivaylo Hristov – baterie, Marin Abrashev (Don Marinelo) – chitară bas şi Momchil Nikolov (Mo) – chitară.

Viva la Revelion 2024!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută