Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Valentine’s Day @ Cineplexx Băneasa

Valentine's Day

Valentine’s Day @ Cineplexx Băneasa

 

Iubește la cinema! De Valentine’s Day Cineplexx te răsplătește cu 100 de premii DOUGLAS! Tot ce trebuie să faci ca să câștigi este să urmărești story-ul de pe Instagram și Facebook din 14 februarie pentru a afla parola magică care îți va aduce un premiu marca Douglas.

“Parola magică” îți aduce un premiu la Cineplexx doar pe 14 februarie!

Dacă eşti îndrăgostit, dacă iubeşti sau pur şi simplu vrei să vezi un film bun la cinema alături de persoana iubită, Cineplexx îți dăruiește unul dintre cele 100 de premii marca Douglas, astfel iubirea va rămâne vie de-a lungul întregului an!

Tot ce trebuie să faci pentru a prinde unul din premii este să rostești “parola magică” la casele de bilete afisat în story pe Instagram si Facebook și vei primi automat un dar de Valentine’s Day pe care să îl imparti cu cel drag.

 

Campanie valabilă doar în data de 14 februarie 2024.

Promoționalele nu se oferă retroactiv.

Pe 14 februarie de Valentine’s Day urmărești story-ul de pe Instagram și Facebook și îți va aduce un premiu marca Douglas garantat. Te așteptăm la casele de bilete unde colegii noștri îți vor oferi unul dintre cele 100 de premii marca Douglas dacă vei spune “Parola magică” afișată în story. Premiile marca Douglas vor fi oferite în limita stocului disponibil.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Cineplexx Baneasa

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută