Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Up is Down @ Veranda Mall

Up is Down

Up is Down @ Veranda Mall

 

Locație: Veranda Mall, Nivel 2

 

Dragi fashioniști și pasionați de modă,

Suntem încântați să vă invităm la evenimentul nostru de modă “Up is Down”, care va avea loc pe 17 martie la Veranda Mall, la nivelul 2. Un spectacol spectaculos și plin de stil vă așteaptă!

 

Ce veți găsi:

1. Defilare de modă extravagantă: Pasiunea pentru modă va fi adusă la viață prin prezentările conectate și stilizările impresionante. Designeri de top și modele talentate vor defila în ținute trendy și inovatoare. Așteptați-vă la o combinație unica între aspecte clasice și provocatoare.

2. Expoziție de creații: Veți avea ocazia să admirați colecții unice create de designeri talentați. De la îmbrăcăminte la accesorii, vă veți putea delecta cu stil și creativitate la standarde înalte.

3. Tendințe actuale: Evenimentul “Up is Down” va aduce în prim-plan cele mai noi tendințe din lumea modei. Veți fi inspirați de combinațiile neașteptate și inovatoare care vă vor ajuta să explorați noi orizonturi ale stilului personal.

4. Oportunitate de shopping: Nu puteți pleca fără să vă reîmprospătați garderoba. Participanții vor avea șansa de a explora magazinele din Veranda Mall, unde vor găsi o varietate de produse de modă, de la branduri clasice până la cele mai noi tendințe.

 

Nu ratați acest eveniment de modă incendiar! Vă asigurăm că veți fi încântați de atmosfera fermecătoare și de creativitatea debordantă.

Rezervați-vă data în calendarul vostru și veniți pregătiți pentru un spectacol extraordinar!

Împărtășiți acest eveniment cu prietenii voștri pasionați de modă și asigurați-vă că vă aduceți și ei cu voi! Haideți să creăm împreună o experiență de modă memorabilă!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Veranda Mall

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută