Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Uma Noite Brasileira @ Restaurant Savarin

Uma Noite Brasileira

Uma Noite Brasileira @ Restaurant Savarin

Savarin Seri de Muzica: Concert Mara Halunga & Cauê De Marinis: Uma Noite Brasileira

Mara Halunga – voce, pandeiro

Cauê De Marinis – ghitară

Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018. În cei cinci ani de existență, duo-ul a participat la mai multe festivaluri din România, a susținut nenumărate concerte atât în São Paulo și București, cât și în multe alte orașe din România, precum și în Roma, Stockholm, etc.

De asemenea, duo-ul format din Mara Halunga și Cauê de Marinis a colaborat cu mai mulți muzicieni români sau brazilieni, invitându-i să cânte alături de ei muzică braziliană.

Recent a apărut și primul lor single de autor ce anunță primul album care va fi lansat anul viitor.

Ceea ce vă propunem in seara zilei de 21 Septembrie nu este doar un concert, este o invitație pe pământ sud american, într-un eveniment cu povești muzicale, cu sonorități aproape de tradiție și încărcate de multă iubire.

Propunem o noapte colorată, veselă, dar și puțin melancolică, trecând prin samba, MPB (música popular brasileira) și bineînțeles, bossa-nova.

Rezultatul este o călătorie sonoră ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro și rămânând într-o continuă căutare și extindere.

Cina 19:00

Show Uma Noite Brasileira: 20:30

Meniu – tba!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută