Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Ultima noapte în Paradis @ FF Theatre

Ultima noapte în Paradis

Ultima noapte în Paradis @ FF Theatre

 

O comedie spumoasă care arată cum arta de a iubi poate fi transmisă mai departe, un Don Juan autohton zdrobit de propriul stil de viață, un tânăr inocent adus în pragul sinuciderii din cauza iubirii, o doctoriță superbă, o asistentă pe măsură și multe vizitatoare surpriză, întâmplări, lecții și aventuri cât pentru o viață.

“Ultima noapte în Paradis”, una dintre cele mai reușite creații ale autorului Valentin Nicolau, este un spectacol care ne arata că viață poate să fie un mister și o aventură continuă și ne învață că totul depinde de felul în care alegem să o trăim. Este genul de spectacol care vrei să nu se termine niciodată și care va face sala să rada în hobote de la un capăt la altul.

 

Povestea începe într-o cameră de spital rece, o cameră a bolii, a suferinței, cu un bărbat ajuns la capătul vieții, bărbat despre care se spune că a avut peste 10.000 de femei. Nebunia începe în momentul în care un tânăr pacient este adus în stare foarte gravă din cauza unui eșec în dragoste nefiind clar dacă a încercat să se spânzure, să se înece sau s-a electrocutat. Din milă sau din dorință de a duce povestea mai departe Mitică îl învață pe Ionel toate secretele iubirii, lecțiile de viață, dans, transformâdu-l pe tânărul nostru într-un adevărat prădător și camera rece de spital într-un colț de paradis.

 

Biletele se pot rezerva de aici

  • Locuri: 50
  • Pret bilet 50 lei

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Ultima noapte în Paradis

Sursa: FF Theatre

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută