Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Ultima Comandă

Ultima Comandă
Ultima Comandă este o comedie spumoasă ce se petrece în anii `20 – `30, anii nebuni ai secolului trecut în care oamenii își doreau mai presus de orice să simtă că trăiesc. Rafinamentul și eleganța perioadei sunt prezente în salonul restaurantului spRITZ, un local select în care clienții își petrec timpul cu orele. Singura certitudine fiind ora la care ajung, niciodată cea la care pleacă.
La o oră târzie în noapte, afaceristul Alexei Murașkin, un client fidel al localului, îl inițiază pe prietenul și protejatul său Tolkaciov în arta savuratului de stridii. Cei doi își împărtășesc povești mondene, istorii personale, bârfe, ajungând in mod surprinzător la micile nefericiri ale vieții de zi cu zi. Nefericiri mici sau mai degrabă mari?
Depinde cum se raportează fiecare la ele, căci ceea ce este amuzant pentru unul, este dramatic pentru celălalt și viceversa.
Tolkaciov și Murașkin sting rachiul cu stridii și realitatea cu ebrietatea sub privirile amabilei chelnerițe, Dasha, care nu reușește să le ia Ultima Comandă și să-i trimită acasă.
Localul se transforma treptat dintr-unul liniștit într-un loc al destăinuirii, al flirtului și al excesului, pentru ca la final lucrurile să revină la un oarecare normal.

Sursa: Facebook Apollo111 Teatrul

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută