Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Folclor Spectacole

”Tradiții”- un spectacol de folclor în care se vor îmbina bucuria și autenticitatea neamului românesc

Dragostea de cântec și de joc, de cultura și tradiții se reunesc și în acest an într-un regal folcloric de excepție! Un frumos eveniment, ce-i va bucura pe iubitorii cântecului și dansului popular, va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Sibiu.

Ziua de sâmbătă, 18 noiembrie 2023 începând cu ora 19:00, scena Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu va găzdui un medalion tradițional organizat de Casa de Cultura a Studenților Sibiu, alături de Ansamblul Folcloric Ardealul și invitații acestora.

”Tradiții”- un spectacol de folclor în care se vor îmbina bucuria și autenticitatea neamului românesc . Suntem ȋntr-adevăr fericiți că putem organiza un asemenea spectacol care va fi într-adevăr o sărbătoare a dansurilor, a muzicii, a valorilor tradiționale și a frumusețeții costumelor populare pe care tinerii le poartă cu mândrie”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Publicul va vedea aici un colţ al României adevărate, al unei Românii de sărbătoare. Atât bunii cunoscători, cât şi admiratorii dansului popular se vor bucura să fie înconjurați de artiști în costume populare tradiţionale și de dragostea de cântec şi de joc care ne animă mereu sufletele.

Acest eveniment este organizat de Casa de Cultură a Studenților din Sibiu și finanțat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Primăria Municipiului Sibiu.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută