Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Totul despre femei

  • Spectacolul este recomandat 14+
„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, alteori trist.
Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.
Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nonagenare îndragostite și imaginea este completă.

  • Scenografie: Ioana Colceag
  • Traducere: Mihaela Balint
  • Adaptare text: Crina Lință
  • Light & sound design: Alexandru Bibere

Bilete disponibile în rețeaua mystage.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima: https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-1184?af=41

Sursa: Facebook Teatrul Arte dell’Anima

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email