Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Tom Jones @ Sala Palatului

Tom Jones

Tom Jones @ Sala Palatului

 

Tom Jones cântă duminică, pe 18 iunie la Sala Palatului din București.

Legendarul cântăreț și actor galez Sir Tom Jones captivează în continuare publicul cu discografia sa atemporală care conține numai piese de succes. Cu o carieră remarcabilă de peste șase decenii, Jones este considerat unul dintre cei mai mari cântăreți și artiști din toate timpurile, vănzând peste 100 de milioane de discuri, primind multiple premii și distincții și fiind foarte implicat în industria de entertainment.

 

Tom Jones și-a început cariera muzicală inițial ca membru într-o trupă locală numită The Senators. Tom, ulterior și-a format propriul său grup, intitulat Tom Jones and the Squires, susținând concerte în cluburi și pub-uri din zonă. Mai târziu a semnat cu Decca Records la Londra, dând startul unei cariere de succes și obținând faima internațională, datorita lansării unor hituri, precum: „It’s Not Unusual”, „What’s New Pussycat?” „Delilah” și „Green, Green Grass of Home”.

La cei 82 de ani ai săi, Jones a primit unele dintre cele mai bune recenzii ale carierei sale pentru cele mai recente albume produse de Ethan JohnsSurrounded By Time”, „Long Lost Suitcase”, „Spirit In The Room” și „Praise & Blame”. .” Criticii au lăudat atât muzica, cât și performanțele vocale ale lui Jones, evidențiind talentul său incontestabil și unic atât în ​​studio, cât și pe scenă.

 

Dar cariera sa a început la începutul anilor 1960, atingând faima internațională cu vocea sa puternică și prezența dinamică pe scenă. A avut un șir de cântece de succes, inclusiv „It’s Not Unusual”, „What’s New Pussycat?” „Delilah” și „Green, Green Grass of Home”, alături de serialul său de televiziune extrem de popular din 1969-1971, „This is Tom Jones”. Jones a fost întotdeauna foarte interesat de o gamă largă muzicală, ceea ce l-a determinat să lucreze cu zeci de colaboratori emblematici de-a lungul anilor, de la Stevie Wonder și Aretha Franklin până la Van Morrison, Dolly Parton și Ed Sheeran.

Cariera sa a fost plină de numeroase onoruri și distincții, acesta fiind numit cavaler de către Regina Elisabeta a II-a în 2006, fiind de asemeenea premiat la diverse concursuri și evenimente muzicale precum: multiple premii BRIT Awards, un premiu „Silver Clef”, prestigiosul Music Industry Trusts Award, Hitmaker Award de la US Songwriters Hall of Fame. Mai mult decât atât, artistul a jucat și în filme precum „Mars Attacks” de Tim Burton și „Playhouse Presents: King of The Teds” pentru Sky Arts.

 

Pe lângă muzica sa, Tom e foarte activ în industria muzicală participând ca antrenor la celebra emisiune The Voice UK, contribuind la evenimentul aniversar de 25 de ani al MusiCares (în onoarea lui Bob Dylan) precum și la cea de-a 57-a ediție a Premiilor Grammy, fiind și foarte implicat în susținerea de cauze caritabile.

Autobiografia sa recenta „Over The Top And Back” a fost un real best-seller iar lansarea albumului sau din 2021, intitulat „Surrounded By Time” l-a făcut cel mai în vârstă bărbat care a urcat până pe locul 1 în chart-ul UK Official Album Chart, depășindu-l astfel pe Bob Dylan.

 

Sir Tom și-a consolidat locul în istoria muzicii ca unul dintre cei mai de succes artiști ai tuturor timpurilor. Tom Jones continuă să fie o forță de neoprit în lumea muzicii și, fară îndoială, moștenirea sa va fi una durabilă, de care se vor bucura și generațiile viitoare.

 

Biletele au următoarele preturi:

  • earlybird (primele 200 din fiecare categorie): Cat A 429 lei, Cat B 359 lei, Cat C 299 lei, Cat D 259 lei
  • presale: Cat A 449 lei, Cat B 379 lei, Cat C 309 lei, Cat D 279 lei
  • la acces: Cat A 500 lei, Cat B 400 lei, Cat C 350 lei, Cat D 320 lei

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Sala Palatului

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută