Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente Discuție

TM 2024 – Perspective locale pentru și de la creativii timișoreni @ FABER

TM 2024 - Perspective locale pentru și de la creativii timișoreni @ FABER

TM 2024 – Perspective locale pentru și de la creativii timișoreni @ FABER

Te invităm în data de 18 septembrie, de la ora 17, la FABER, la o discuție prietenoasă cu creativi timișoreni, despre viitor și despre cum putem să construim împreună mai bine.

Întâlnirea este dedicată profesioniștilor creativi din Timișoara – celor care sunt preocupați de calitatea actului lor profesional și de rolul lor în acest oraș, celor care au deschiderea și energia de a colabora pentru a construi povești, instrumente sau produse potrivite acestui loc și în același timp relevante pentru lumea largă. Încurajăm creativii locali să își expună propriile idei despre potențialul designului în Timișoara, dar și în context mai larg.

Discuția va fi moderată de Martina Muzi, curatoarea programului Bright Cityscapes și Oana Simionescu, directorul executiv FABER. Creativii invitați să își prezinte propria perspectivă sunt: Alexandra Trofin (arhitectă), Livia Coloji (ilustrator), Gabriel Boldiș și Laura Borotea (artist duo), Costi Bleotu (programator). Te invităm să participi și să contribui la dialog.*

Scopul acestui eveniment este de a aduce vocea fiecăruia dintre voi, cât mai direct posibil, în procesul de construcție al programului FABER pe următorii ani. Dacă nu reușești să ajungi la eveniment, te așteptăm la a doua sesiune de discuții în 9 noiembrie. Urmează să anunțăm mai multe detalii în curând.

Iar dacă ai vrea să participi la acest dialog, dar nu ai cum să ajungi la noi nici în 18.09 și nici în 09.11, ne poți trimite gândurile tale pe contact@faber.ro.

*Discuția va fi susținută în limba engleză.

Evenimentul face parte din programul Bright Cityscapes, organizat de Universitatea Politehnica Timișoara și FABER, cu finanțare de la: Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte, Ordinul Arhitecților din România, Fundația Flex și Fundația Alber.

Program realizat cu sprijinul: Azur România, Banca Transilvania, Continental România, Flex România, Hamilton Central Europe, Honeywell, Nokia România, Vivalia Real Estate. Partener de mobilitate: Autonom România

Sursa: FABER – Facebook

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută