Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Timpuri Noi @ Rockstadt

Timpuri Noi

Timpuri Noi @ Rockstadt

40 de ani de rock cu TIMPURI NOI și Dan Iliescu!

Trupa îi numără în mii de concerte, în zeci de hit-uri și în generații de fani. Fiecare dintre membrii TIMPURI NOI, din orice perioadă, au pus amprente și au crezut în mesajul și sunetul de rock al acestei trupe care a devenit de recunoscut de la primele acorduri de electrică.

Cât despre Dan Iliescu, el este constanta acestor decenii și fără el nu ar fi existat toate personajele emblematice care au intrat în familia rock-ului românesc: Luca, Stere, Tanța, Adeline, Luca, Văru Maftei, Maricica, Verginica, Veta, Bălălău, Rambo și….TATA. Din zona de realități sociale românești scriem doar câteva titluri: NATO, Victoria, Malu Valu, Emigrant USA, România, Unu Ține, Cântec de biruință, iar despre chitaristul Iliescu, toată lumea știe că altul mai bun și mai versati și mai profesionist, nu s-a întâmplat pentru 40 de ani la rând.

Aniversarea din Brasov a celor 40 de ani ai trupei TIMPURI NOI se întâmplă pe 17 februarie 2024,la Rockstadt după o serie de concerte dedicate ce vor avea loc în țară. Ce va fi acolo vor afla cei care vor cumpăra bilete și cărora trupa le mulțumește deja. Rock, Tată!

Open door: 16:00

Concert: 20:00

Bilete:

Presale – 60 Lei

In ziua evenimentului – 75 Lei

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută