Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Taxi

Trupa Taxi vine la Timișoara, vineri, pe 2 septembrie. „În spatele casei” vor răsuna hituri care au bucurat generații, dar și piese noi, toate asezonate cu o doză de umor în stilul bine-cunoscut al lui Dan Teodorescu.

Una dintre cele mai iubite trupe pop rock din România, Taxi, s-a reinventat permanent, oferind nu simple concerte, ci adevărate spectacole.

Prin cântecele pe care le creează, Dan Teodorescu își exprimă crezurile, emoțiile și varietatea preocupărilor: de la mesaje sociale („Criogenia salvează România”, „Aici sunt banii dumneavoastră”, „Oamenii politici”, „Ca ei”) până la balade cântate de generații întregi („Jumătatea mea”, „Mi-e dor şi doare”, „Stelele care cad”, „Cele două cuvinte” „Supradoză de dor”, „Inima mea de 16 ani”), trecând prin zona inerentelor probleme de cuplu („Karma, zenu’ și feng shuiu’”, „O să-mi las burtă pentru tine”, „Non-stop”).

Fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

Un spectacol nerecomandat minorilor sub 16 ani.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro; în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

bilet online earlybird: 60 lei (până pe 15 august)
bilet online: 80 lei (până pe 1 septembrie)
https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-concert-taxi-77941/
bilet la intrare: 100 lei (50 bilete)

Sursa: În spatele casei

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email