Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Summer T-Shirt Festival @ Urban Hub

urban hub summer tshirt festival

Sâmbătă și duminică, 8-9 iulie, Urban Hub București, situat în Piața Romană nr. 2, se va transforma într-un adevărat paradis al tricourilor cool și inovatoare!

Summer T-Shirt Festival este evenimentul la care nu poți lipsi! Vino și descoperă cele mai trendy și originale tricouri de la designeri locali. Te așteptăm cu o selecție variată de modele, culori și imprimeuri care te vor face să te simți unic și în tendință!

Fie că ești pasionat de streetwear, căutător de statement pieces sau pur și simplu dorești să adaugi un strop de personalitate garderobei tale, Summer T-Shirt Festival este locul perfect pentru a găsi tricoul dorit. De la design-uri artistice și mesaje inspiraționale până la grafică îndrăzneață și tematici actuale, vei găsi cu siguranță ceva care să-ți definească stilul.

Pe lângă shopping-ul tricourilor deosebite, Summer T-Shirt Festival va oferi și un program animat cu activități captivante. Cei peste 25 de expozanți (designeri, producători, creatori români) te vor încânta cu o multitudine de surprize ce-ți vor face ochi dulci.

Încălțăminte
Articole și accesorii vestimentare
Băcănie
Bijuterii
Lumânări parfumate
FOOD CORNER
Decorațiuni pentru casă
Plante proaspete și stabilizate
Ceramică și accesorii pentru casă
Parfumuri
Cosmetice Naturale
Cafea de specialitate
Cocktailuri
Picturi

Urban Hub – din drag de Bucuresti : 8-9 iulie

De la ora 10 până la 21! 𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚̆
Piața Romană, nr 2, exact în rond între străzile Dacia și Mendeleev.

Pet & Kid friendly
O gamă largă de produse Zero Waste

Esti expozant? contacteaza-ne! 0743669485 – echipa@urbanhub.ro

𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐇𝐮𝐛 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐦𝐢𝐜 𝐌𝐚𝐥𝐥 𝟏𝟎𝟎% 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜, 𝐃𝐄𝐒𝐂𝐇𝐈𝐒 𝐙𝐈 𝐃𝐄 𝐙𝐈, 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐜𝐥𝐚̆𝐝𝐢𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐛𝐞𝐥𝐢𝐜𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐩𝐭̦𝐢𝐞. 𝐕𝐢𝐧𝐨 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚̆ 𝐨 𝐧𝐨𝐮𝐚̆ 𝐚𝐛𝐨𝐫𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐚̆𝐦 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢 𝐝𝐞𝐨𝐬𝐞𝐛𝐢𝐭̦𝐢.


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută