Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Storytellers / Acoustic Blues Project @ Aftăr Hours Brașov

Storytellers / Acoustic Blues Project @ Aftăr Hours Brașov

Storytellers / Acoustic Blues Project @ Aftăr Hours Brașov

“MUZICI si POVESTI din Istoria Folk-Blues-ului”

𝗠𝗔𝗥𝗖𝗜𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗧𝗥𝗘𝗦𝗖𝗨 este cotat in prezent drept CEL MAI BUN CANTARET LA MUZICUTA din BLUES-ul Romanesc… are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind “DRIFTING BLUES”(2018).

Este UNICUL muzician de din blues-ul romanesc care a reusit performanta de a avea ca invitati speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai importanti si renumiti muzicutisti din USA: SUGAR BLUE si CHARLIE MUSSELWHITE(ambii laureati cu GRAMMY) si pe RICK ESTRIN(multiplu nominalizat la Grammy si castigator a numeroase premii BLUES MUSIC AWARDS).

𝗠𝗜𝗛𝗔𝗜 𝗧𝗔𝗖𝗢𝗜 este unul dintre cei mai buni chitaristi din tanara generatie, fluent atat in blues cat si in muzica de tip rock si rock alternativ. Este profesor de chitara la ROCK SCHOOL si pe langa activitatea alaturi de mine in proiectele TRENUL DE NOAPTE si STORYTELLERS, conduce propria formatie numita “UMBRA”, cu care abordeaza un rock alternativ melodic. In trecut a cantat timp de aproape 4 ani in trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

Cu proiectul acustic STORYTELLERS, sunt readuse pe scena o serie de piese legendare din folk-ul si blue-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc.. , dar si cateva piese de-ale lui Marcian, in limba romana, dar intr-o haina orchestrala inedita.

Show-ul este foarte dinamic si este pigmentat cu o serie de istorii nostime despre piese si autorii lor.
Cu ocazia acestui concert, Marcian Petrescu va face si o mica lansare a noului sau album de studio intitulat “MAI MULT DECAT BLUES”, care a fost lansat oficial pe piata in data de 28 Ianuarie 2023. Impreuna cu colegul sau Mihai Tacoi, vor canta cateva piese de pe acest album.

Acces 45 lei
Bilete pe biletebrasov.ro

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută