Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Mișcă-ți trupu’ – cu Ștefan Lupu

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie – iunie 2022 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Daniel Dragomir, Teodora Velescu, Ioana Macarie, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija si George Plesca. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/…/linotip-centru-independent…

 

**Vezi mai jos detalii despre campania “cursant #LINOTIPic”

ȘTEFAN LUPU despre cursul “Mișcă-ți trupu'”

**Nivel de dificultate incepator – intermediar – exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan

Sunt Ștefan Lupu și te invit la o întâlnire în care vom descoperi împreună două universuri: dansul contemporan și “exercițiile comice”.

Propun în cadrul acestui atelier de dans exerciții de imaginație și autocunoaștere prin intermediul expresiei fizice, bazate pe legătura dintre minte, trup și suflet.

Vom aprofunda relația mișcare – spațiu scenic. Prin intermediul propriului corp vom experimenta depășirea limitelor personale și conceptul de libertate.

Workshop-ul se adresează tuturor categoriilor de oameni.

Ștefan Lupu – Regizor, actor, coregraf, performer

Sursa: Linotip

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută