Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Ștefan Bănică – “Te iubesc, femeie!” @ Sala Radio

Ștefan Bănică

Ștefan Bănică – “Te iubesc, femeie!” @ Sala Radio

 

Ștefan Bănică sărbătorește și în acest an femeia printr-un concert acustic de excepție: „Te iubesc, femeie!”, pe 12 martie, ora 19, la Sala Radio din București, alături de muzicieni de primă mărime.

“Te iubesc, femeie!” este un concert dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor, dar nu numai. Este un altfel de concert, cu o atmosferă unică creată de cele mai frumoase cântece de dragoste, pentru toate vârstele, semnate Ștefan Bănică și reinterpretate în variantă acustică.

 

Abia aștept să ne revedem și în acest an, în luna martie, la concertul „Te iubesc, femeie!”, concert care reprezintă cadoul meu special pentru doamne si domnișoare, cu prilejul Zilei Femeii. Alături de colegii mei din Rock’N’Roll Band și The 50’s, vom cânta unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, în variantă acustică. Sper ca muzica noastră să ajungă direct la sufletul celor care vor fi prezenți la spectacol pe 12 martie, ora 19, la Sala Radio din București.” – a declarat Ștefan Bănică.

 

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrele concerte de Crăciun (79 de concerte sold out la Sala Palatului, susținute până în prezent) și concertele acustice din luna martie.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști români. A deschis drumul producțiilor muzicale de amploare din România. A lansat 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții ce vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Bănică reprezintă un adevarat brand în show-biz-ul românesc.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: IaBilet

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email