Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
stand-up comedy

Stand-Up Comedy | Cristian Dumitru, Marius Covache & Tiberiu Popovici

Stand-Up Comedy
  • Acces: 18:30
  • Show: 20:30

 

Cetățeni cu #ChefDeViață, e alertă de RÂS la Berăria H! Marți, 6 decembrie, de Moș Nicolae te așteptăm la un stand-up comedy show cu Cristian Dumitru, Marius Covache & Tiberiu Popovici.

Cristian Dumitru este unul din “pionierii” acestui gen de umor de la noi din țară. A început să facă stand-up comedy în Café Deko fiind coleg de breaslă cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio și Costel și mulți alții.

Este finalist Iumor (ediția 7) unde a participat împreună cu Bogdan Nițu cu o parodie în stil trap (Vine Pensia). „Moment revoluționar pe Scenă iUmor” a zis Delia după prestația celor 2 comedianți.

Dacă nu îl știi de la Iumor, cu siguranță îl știi din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe lângă filmulețele funny precum: “Luați oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poți vedea și emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE! Cristian se mândrește cu faptul că are cel mai interactiv show de stand-up comedy de la noi din țară.

 

Tiberiu Popovici este, unul din veteranii stand-up comedy-ului românesc. A debutat în 2005, când acest gen de spectacol se practica într-un singur club în toată țara și a acumulat de atunci mai mult timp de scenă decât o traseistă nimfomană care face ore suplimentare ca să-și deschidă propria parcare de TIR-uri. Merită investiția! A reușit să cucerească atât juriul de la „Românii au Talent” cât și pe cei de la iUmor.

 

Marius Covache sau “țiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum mai este cunoscut se remarcă prin glume autoironice culese din experiențele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.

 

  • Intrarea este liberă!

Rezervările se fac:

  • prin FORMULARUL https://berariah.ro/ev/stand-up-comedy-221206
  • prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
  • la tel. 0725 345 345 / 0743 345 345
  • prin email la vreau@berariah.ro

Sursa: Facebook Berăria H

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută