Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Sounds and Senses. O seară la Palat cu Kirill Richter @ Palatul Bragadiru (Teatrul Godot)

Kirill Richter

Sounds and Senses. O seară la Palat cu Kirill Richter @ Palatul Bragadiru (Teatrul Godot)

  • Kirill Richter – Pian
  • Alena Zinovieva – Vioară
  • Avgust Krepak – Violoncel

 

Tânărul compozitor și pianist Kirill Richter vine la București pentru un concert emoționant – Sounds and Senses. O seară la Palat cu Kirill Richter, va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 19:00, la Palatul Bragadiru.

Te așteptăm să ni te alături în cadrul unei experiențe intime și memorabile, într-un cadru exclusivist, așa cum este Palatul Bragadiru. La București va veni însoțit de violonista Alena Zinovieva și de violoncelistul August Krepak, alături de care formează The Richter Trio.

 

După concert, publicul va avea ocazia să-i pună întrebări lui Kirill, în cadrul unei sesiuni Q&A și să petreacă momente relaxante, alături de tânărul pianist, în cadrul unui moment „after concert drink”.

 

Cariera lui Kirill Richter s-a dezvoltat rapid – în 2017 a ținut zeci de concerte, a început să scrie muzică pentru lungmetraje și scurtmetraje, a compus muzică pentru balet și teatru. Kirill Richter a devenit cunoscut publicului internațional în 2018 când, la invitația FoX Sports, a compus imnul Cupei Mondiale, care a avut premiera pe un ecran gigant din Times Square, New York.

Ulterior, a început să cucerească scena muzicală europeană – a interpretat la Festivalul Reeperbahn din Hamburg și a primit o serie de oferte de la cunoscute case de discuri, săli de spectacole și festivaluri – Elbphilarmonie din Germania, Festivalul Olandez „Classical: NEXT”, Festivalul Britanic „The Great Escape” și Royal Albert Hall.

Kirill Richter creează, de asemenea, muzică pentru teatru, balet și partituri de cinema. Unele dintre cele mai recente lucrări ale sale și anume soundtracking-ul original pentru blockbusterul SF „A Rough Draft”, bazat pe romanul lui Serghei Lukyanenko și muzica pentru drama lui Ivan Tverdovsky „Jumpman” au primit un numeroase premii internaționale. Evenimentul principal al anului 2019 pentru Kirill Richter a fost lansarea albumului său de debut, Chronos, la care a lucrat timp de câțiva ani. „Acest album vorbește despre relația mea cu timpul”, explică compozitorul.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Godot

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută