Meniu Zile și Nopți
kfc cheese branding mobile
KFCExtraCheesyZingerBurger
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Artă și Cultură

Scriitorii (ne)citesc @ Muzeul Vasile Pogor

Scriitorii (ne)citesc

Scriitorii (ne)citesc @ Muzeul Vasile Pogor

Miercuri, 𝟕 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, vom marca 𝑍𝑖𝑢𝑎 𝐼𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎̆ 𝑎 𝐶𝑖𝑡𝑖𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐼̂𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎̆ – #𝑍𝐼𝐶𝐼, o zi în care se sărbătorește oportunitatea de a citi cu voce tare împreună.

Muzeul Național al Literaturii Române Iași vă propune anual evenimente care încurajează obiceiuri de lectură și subliniază beneficiile cititului. Anul acesta, începând cu ora 17:00, vă invităm la o întâlnire cu scriitorii Bogdan Crețu, Florin Irimia și Dan Lungu, în sala Studio J a Muzeului „Vasile Pogor” – Casa Junimii.

" "

Autorii invitați vor citi celor prezenți din opera lor: Florin Irimia și Dan Lungu vor surprinde publicul cu fragmente „din șantier”, lecturând din scrierile aflate în lucru, care urmează a fi publicate. În același timp, Bogdan Crețu va citi din recentul său volum, „Mai puțin decât dragostea”, despre care Adrian Jicu, scriitor și lector, spune: „Mai puțin decât dragostea (Polirom, 2023) este un roman pluristratificat, ale cărui fire se întrețes, recuperând, ficțional, un trecut care ne urmărește și care continuă, vizibil sau nu, să ne influențeze”.

Lectura publică va continua cu un dialog dintre scriitori și cei prezenți, și apoi cu o sesiune de autografe. Moderatorul evenimentului, organizat în parteneriat cu Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” Iași și Editura Polirom, va fi Iulian Pruteanu-Isăcescu.

Scriitorii (ne)citesc – Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută