Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Screendance Lab cu Omari ‘Motion’ Carter – BIDFF EXPAND

În fiecare an, în cadrul secțiunii BIDFF EXPAND, Bucharest International Dance Film Festival aduce la București renumiț creatori de film de dans pentru a susține ateliere intensive prin care să contribuie la dezvoltarea profesională a artiștilor români.
În 2022, 𝐎𝐦𝐚𝐫𝐢 ‘𝐌𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧’ 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫 – fondatorul premiatei casei de producție de filme de dans The Motion Dance Collective din UK – vine la #BIDFF și coordonează laboratorul de film de dans derulat între 9 și 11 septembrie, la Centrul Național al Dansului București. Mai mult, artistul britanic va face parte și din juriul festivalului.

𝐃𝐄𝐒𝐏𝐑𝐄 𝐋𝐀𝐁𝐎𝐑𝐀𝐓𝐎𝐑
În cadrul acestui laborator, participanții vor aprofunda procesul de producție al unui film de dans, prin explorarea unor exerciții care creează o punte între corpul în mișcare și imaginea în mișcare.
De la mediere la idee, vom examina coregrafia din fața camerei de filmat, coregrafia camerei de filmat, precum și coregrafia apărută ca urmare a montajului. Astfel, pe parcursul celor trei zile, participanții vor dezvolta scurte experimente de dans digitale. Împreună, vom dobândi experiență practică, folosind instrumente creative, care încurajează hibridizarea propriilor noastre practici artistice.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌
Date: 9, 10, 11 septembrie 2022
Ore: 10:00 – 14:00
Locație: Centrul Național al Dansului București
Atelierul se desfășoară în limba engleză.
Număr maxim de participanți: 15

Sursa: CNDB Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email