Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Educație

Școala de Vară IURIS ediția III

Școala de Vară IURIS ediția III

Alegerea unei cariere reprezintă un moment deosebit de important în viața oricărui absolvent de liceu. Opțiunile sunt variate, iar o atare alegere este necesar a fi făcută în cunoștință de cauză, în condițiile în care oportunitățile sunt de cele mai multe ori identificate prin raportare la exemple (deopotrivă pozitive sau negative) iar nu prin prezentarea acestora într-un cadru organizat.
Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea are plăcerea de a vă invita să participați la Școala de Vară destinată elevilor de liceu, demers ce își propune să ofere o perspectivă de ansamblu referitoare la oportunitățile pe care absolvirea Facultăţii de Drept le generează, precum şi servicii de consiliere într-o viitoare carieră de jurist.
Activitățile programului Școlii de vară se vor desfășura în incinta Facultății de Drept a Universităţii din Oradea, str. Bulevarul Gh. Magheru, nr. 26.
Vom vizita Campusul Universității din Oradea precum și o serie de instituții partenere, din domeniul juridic şi al Administraţiei publice.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută