Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Să vorbesc cu tine @ Teatrelli

Să vorbesc cu tine

Să vorbesc cu tine @ Teatrelli

 

Să vorbesc cu tine, noua producție creart/Tetrelli încearcă să aducă o abordare mai puțin obișnuită pe scena de teatru din București – cea de comics în mișcare, pornind de la o realitate cu care ne confruntăm permanent: lipsa unei comunicări reale și distanțele pe care le creăm între noi.

„Să vorbesc cu tine” este, așadar, o alegorie a poveștilor de dragoste din zilele noastre, cu tot absurdul pe care îl conțin, prezentat însă într-o notă ludică și comică.

 

Mi-am dorit, împreună cu Daniel Pascariu și Vladimir Turturică, să construim o poveste despre oamenii contemporani, despre barierele pe care le punem în comunicarea cu celălalt, despre neîncredere, despre distanțare, despre timpul și spațiul de care avem nevoie ca să ne împăcăm cu noi înșine și să primim alt om în viața noastră. Sper ca noi să reușim să vorbim cu umor despre o poveste romantică, cu multiple semnificații actuale. Am căutat să inventăm o cheie comună de joc, comică și ironică totodată, care să sublinieze absurdul pe care îl generează frica. Uneori vorbim atât de mult și nu ne spunem nimic de fapt. Uneori avem atâta nevoie să vorbim și, când ajungem față în față, nu avem curaj să zicem mare lucru. Învățăm să ne închidem neîncetat, în mii de feluri, și ne deschidem foarte rar. Și timpul trece, sau îl lăsăm să treacă.” –  Antoaneta Cojocaru

 

Cu: Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu

  • de Ana-Maria Bamberger
  • Scenografie și proiecții video: Vladimir Turturică
  • Light design: Traian Marin
  • Un spectacol de Antoaneta Cojocaru
  • Susținut de: JTI 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Teatrelli

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută