Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Romanian Jewelry Week 2022

Cea de-a treia ediție Romanian Jewelry Week, organizată de Assamblage, va avea loc în perioada 5 – 9 octombrie 2022 la Biblioteca Naționala a României și în alte cinci locații conexe din București.

Evenimentul propune timp de cinci zile un format efervescent de târguri, expoziții, conferințe, tururi ghidate și multe alte evenimente surpriză dedicate iubitorilor de bijuterie.

 

Publicul va avea ocazia de a înțelege modul în care se redefinesc orizonturile bijuteriilor contemporane prin munca acestor autori și însemnătatea autenticității fiecărei piese în parte la Târgul de bijuterie contemporană Romanian Jewelry Week, 8-9 octombrie.

 

  • Evenimentul este organizat de Assamblage – Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană, cu sprijinul Bibliotecii Naționale a României și susținut de EUROINS. Design semnat de Kaustik.
  • Parteneri culturali – AlbAlb, Dizainăr, Galateca, Acuarela, Imbold Arts, The Station, SMCK on Reel
  • Parteneri media – Radio Guerilla, Elle, Aici a Stat, Cover Stories, Curatorialist, Designist.ro, Dreamingof.net, Feeder.ro, Festivalier, Igloo, IQAds, Lost in Jewelry Magazine, Modernism.ro, Revista Atelierul, The Institute, Zeppelin, Zile și Nopți.

 

Pentru mai multe informații despre selecția de designeri, programul evenimentului și noutăți, urmăriți site-ul oficial romanianjewelryweek.com.

Sursa: Facebook Assamblage – Institutul de Arta si Design

 

 

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email