Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Robin and the Backstabbers – Backyard Acoustic Season

Robin and the Backstabbers - Backyard Acoustic Season
Concert Robin and the Backstabbers în Legend Pub, 17 august 2023 începând cu ora 20:00.
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-robin-and-the…/
Backyard Acoustic Season înseamnă o serie de concerte acustice cu artiști din scena românească de alternative în Legend Pub.
Programul complet al seriei Backyard Acoustic Season 2023 din Iași este:
27.07 – Jurjak
03.08 – The Mono Jacks
10.08 – byron
17.08 – Robin and the Backstabbers
07.09 – Toulouse Lautrec
15.09 – E-an-na

Despre Robin and the Backstabbers
Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”.
Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.
Mult-așteptatul epilog al trilogiei Bacovia Overdrive, Vladivostok, a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București și a fost precedat de trei cântece: De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi.
Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi.
Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută