Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Revelion

Revelion la înălțime @ Restaurant Belvedere

Revelion la înălțime

Revelion la înălțime @ Restaurant Belvedere

Cu mare bucurie și mult entuziasm, vă invităm să petreceți noaptea dintre ani într-una dintre cele mai frumoase locații din Brașov, Restaurant Belvedere!

Promitem o seară specială, de neratat, în care suntem gata să vă răsfățăm cu cele mai raafinate băuturi, vinuri premium și superpremium…cu preparatele culinare ce vor fi ridicate la rang de artă de către echipa olimpică a României, în frunte cu maestrul bucătar Ioan Florescu.

Vă invităm să descoperiți savoarea și rafinamentul din meniul conceput special pentru această seară și să dați frâu liber imaginației… pentru că la meniu am pregatit si 2 VINURI DE TOP SURPRIZĂ!

Atmosfera va fi întreținută de Trupa Publika… da, acea trupă care a fost invitată să cânte la o petrecere privată a renumitei trupe U2, de către însuși solistul trupei, Bono! Va mai fi și Taraful Șura Dacilor, ei ne vor încânta cu acordurile a 5 instrumente și 4 voci, și vom avea și DJ de top!

Restaurant Belvedere

Revelion la înălțime-Să vă reamintim și de priveliștea pe care o avem rla Restaurant Belvedere?! O vom face, pentru că vom oferi cele mai bune locuri la spectacolul inedit al luminilor din întreg orașul Brașov!

Revelion la înălțime-Pentru rezervări puteți suna la nr: +40 735 404 165, sau ne puteți scrie la adresa office@hotel belvederebv.ro

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută