Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Regal Vienez @ Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești

Regal Vienez

Regal Vienez @ Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești

​ARTIȘTI DIN DOUĂ ORCHESTRE CELEBRE DIN EUROPA prezinta Regal Vienez

ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea. Este deajuns să amintim câteva scene de tradiție: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica din Bregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz, etc.

" "

Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera de Stat din Viena, etc.

Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatură și artiști instrumentiști din ORCHESTRA OPEREI VOX, cunoscută și apreciată la nivel național și internațional. Este pentru prima dată în România când artiști instrumentiști din două orchestre de prim rang din Europa își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

De altfel, cele două orchestre, au fost invitate anul acesta la cel mai mare festival de opera din Asia, “Borneo Opera Festival” în calitate de orchestre oficiale, chiar de către guvernul din Malaezia.

Va așteptăm la spectacolul Regal Vienez.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută