Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Recital vocal – instrumental „Nostalgie de vară”

Palatul Culturii Iasi

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași invită publicul sâmbătă, 3 septembrie 2022, de la ora 18.00, în Sala „Henri Coandă” de la Palatul Culturii, la Recitalul vocal – instrumental „Nostalgie de vară/ Nostalgia di estate”, organizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași – Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice.

Recitalul este susținut de Diana Elena Barbu (soprană), acompaniată la pian de prof. corepetitor Ana Maria Șnaider. Invitatul special al acestui eveniment muzical este Alberto Cappiello, interpret maestru corn francez, director și solist la Rimini Chamber Orchestra, Italia, care are în portofoliu colaborări cu numeroase orchestre din Argentina, Coreea de Sud, Germania, Italia. Aflat pentru prima dată în România, Alberto Cappiello va fi acompaniat la pian de Andrei Enoiu, lect. univ.dr. la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

Recital

Programul include lucrări de Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Alfredo Catalani, Giuseppe Cioffi, Eduardo Di Capua, Carl Maria von Weber.

Prezintă: Karina Ioana Pop, studentă a Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași.Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sursa Cover: palatulculturii.ro, Palatul Culturii Iași, Creator: Mihai Neagu, Copyright: mihpalat@gmail.com

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută