Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Puterea Prieteniei – Gașca Zurli @ Sala Palatului – a doua reprezentație

Puterea Prieteniei - Gașca Zurli

Puterea Prieteniei – Gașca Zurli @ Sala Palatului

 

De 1 iunie facem cea mai mare petrecere pentru toți copiii României! Mămici, tătici, bunici, Gașca Zurli are o super misiune: să-i adune pe toți prietenii Zurli la Sala Palatului și să se distreze împreună cu ei!

Visez de când am inventat Zurli la un spectacol mare în care mii de părinți și copii să vină costumați și să se distreze împreună de Ziua Copilului”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

 

Pentru o zi, părinții se reîntorc la copilul interior, iar piticii sărbătoresc așa cum se cuvine Ziua Copilului! Ne costumăm și ne super distrăm împreună!

Anul acesta o să vedem mii de romani care vor lăsa acasă toate fricile de penibil ale oamenilor mari și vor activa copilul interior”, declară Mirela Retegan, mămica Găștii Zurli.

 

Prietenia este una dintre cele mai importante valori pe această lume. Iar noi ne considerăm extrem de norocoși că ne avem unul pe altul. Râdem, glumim, ne jucăm, descoperim împreună lumea, ne ajutăm și ne facem viața mai frumoasă pe zi ce trece. Prietenia este foarte importantă, iar susținerea, încrederea și ajutorul vin la pachet cu ea. Atunci când ai lângă tine prietenul cel mai bun, un umăr pe care poți să te sprijini, atunci știi clar că ești cel mai norocos.

Puterea Prieteniei este un spectacol în care ne vom da mâna cu toții și vom face din Sala Palatului cel mai mare loc de joacă din București. Din parcare până la plecare, prietenii noștri vor avea parte de surprize peste surprize. O să fie cel mai mare, vesel colorat și interactiv spectacol de familie, din România”, a mai declarat Mirela Retegan, creatoarea Găștii Zurli.

 

Vă așteptăm cu emoție și bucurie să facem din ziua de 1 iunie, cea mai frumoasă zi din an!

 

Bilete

Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și în magazinele partenere din rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro. (Librăria Cărturești, Carrefour).

  • E-mail: contact@entertix.ro, telefon: +4 0748 110 111 (de Luni pana Vineri, între orele 12.00-16.00)

Biletele sunt disponibile si online pe www.salapalatului.ro si la casa de bilete a Salii Palatului din str. Ion Campineanu, nr.28, Bucuresti, Sector 1 ( program luni – vineri : 11.00 – 19.00/ sâmbătă – duminică : 13.00 – 19.00), telefon casa bilete Sala Palatului +4 021/ 315.73.72

Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor cumpărate online prin partenerul de ticketing www.entertix.ro, www.myticket.ro, rețeaua www.entertix.ro, www.myticket.ro (Librăria Cărturești, Carrefour), partenerul de ticketing www.salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului din Bucuresti, Sector 1, Str Ion Campineanu nr.28.

 

Preț bilete:

  • categoria 4 – 40 lei/ persoana;
  • categoria 3 – 65 lei/ persoana;
  • categoria 2 – 90 lei/ persoana;
  • categoria 1 – 200 lei/ persoana. Acest bilet permite accesul la întalnirea specială cu artistul Gașca Zurli, după spectacol.

 

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Sala Palatului

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută