Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Punk Rock (Simon Stephens) @ Teatrul Excelsior

Teatrul Excelsior

Punk Rock @ Teatrul Excelsior

 

Punk Rock este un manifest nonconformist despre adolescență, cu o trupă rock formată din actorii teatrului și muzică live.

Punk Rock este un must-see pentru publicul tânăr. Pentru că sângerează ca o rană vie, pentru că e dur, dar în același timp fun și sexy… și pentru că are la bază textul unuia dintre cei mai importanți autori de teatru contemporani. Am alcătuit o trupă rock formată din actorii teatrului și acest live band full electric exprimă tot ceea ce nu poate fi exprimat în cuvinte în scenele piesei… Dar marea calitate a spectacolului este că pune în pagină calitățile celei mai bune trupe de actori tineri din București.

 

Spectacolul pornește de la o suprapunere conceptuală peste patternul clasic Punk… anti-norme sociale, anti-profesori, anti-părinți, anti tot ce limitează manifestarea liberului arbitru. Dar demersul meu este să interogăm, pe parcursul poveștii, această nevoie de libertate pe care o simt adolescenții și să vedem de unde vine și care sunt consecințele (din păcate, dure) ale acesteia… Unde e limita peste care nu poți să treci în încercarea de a fi cu adevărat liber și să evadezi din cușca normelor impuse de societate? Spectacolul este, în egală măsură, punk și anti-punk.” – Vlad Cristache, pentru Zile și Nopți

 

Printre alți artiști, din distribuția spectacolului îi putem aminti pe Robert Radoveneanu și  Oliver Toderiță 

" "

Punk Rock de Simon Stephens

Regia: Vlad Cristache

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Teatrul Excelsior Bucuresti

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută