Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Probleme în Paradis @ Restaurant Elisabeta

Probleme în Paradis

Probleme în Paradis @ Restaurant Elisabeta

 

Din respect pentru actori, accesul în sala de restaurant se face cu 90 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mâncare și băuturi. Vă informăm că ultima comandă va fi preluată cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

 

La Casa de Pompe Funebre “Paradis” se dezlănțuie iadul!

" "

Adaptare după un text de Anatoliy Krim

Regie: Vlad Ianuș

 

Tip spectacol: comedie

 

Distribuție:

Valya: Raluca Ghervan

Liza: Mădălina Borș

Arkadi: Dorin Enache

Grisha: Vlad Ianuș

 

Un bărbat este adus pentru procesiunile funerare de către soția sa. În timp ce o asistentă medicală se ocupă de el, consolatorul de văduve din pachetul all-inclusive încearcă să-și facă meseria. Cât efort pentru nimic! Bărbatul se trezește dintr-o mahmureală cruntă direct în mijlocul pregătirilor și a unor invitați cu totul neașteptați. În acest caz, ar fi mai bine să fugă sau să-și însceneze propria înmormântare?

Te așteptăm la o comedie neagră, care vorbește despre viață și moarte, dar și despre alegerile care ne pot băga, uneori, în pământ.

 

Spectacolul face parte din conceptul „Poftă de teatru”, în care „gurmanzii” pot savura comedii originale, în timp ce se bucură de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comandă de mâncare se va prelua cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. De asemenea, te rugăm să nu întârzii, pentru că biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea evenimentului.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Elisabeta

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută