Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Prin ochi de copil

Prin ochi de copil
  • Expoziție caritabilă cu fotografii realizate de copiii instituționalizați

 

Ajungem MARI, programul educațional cu cea mai mare acoperire națională care sprijină copiii instituționalizați, organizează o expoziție caritabilă de fotografie la Muzeul Țăranului Român (Sala Media), în perioada 2 – 10 decembrie 2022, Prin ochi de copil.

Expoziția reunește peste 30 de fotografii realizate de copii și tineri cu vârste între 6 și 17 ani din 8 centre de plasament din București. Acestea au fost create în cadrul cursurilor de fotografie organizate de Ajungem MARI și susținute de 16 voluntari fotografi profesioniști. Fotografiile surprind momente din viața copiilor din centre, dar mai ales din cadrul ieșirilor prin parcuri, de la diverse evenimente și din taberele de fotografie.

Dăruiește prima excursie din viața unui copil instituționalizat!

Iubitorii de frumos sunt invitați în perioada 2 și 10 decembrie să descopere lumea prin ochi de copii și sunt încurajați să cumpere fotografiile preferate. Fondurile strânse se vor transforma în excursii, ieșiri și tabere de dezvoltare personală pentru copii, pentru ca ei să descopere și lumea din afara centrelor și bucuria vieții. Prima ieșire la muzeu, prima tabără la munte, prima vizită la aquapark. Sunt tot atâtea experiențe magice pe care le poți oferi prin contribuția ta copiilor mai puțin norocoși.

Cum poți cumpăra o fotografie?

Vizitează expoziția, alege fotografia preferată și scrie-ne pe vivianda@ajungemmari.ro că dorești să o achiziționezi. Noi o vom rezerva pentru tine, iar apoi te așteptăm pe 10 decembrie la Muzeul Național al Țăranului Român (Şoseaua Pavel D. Kiseleff 3, București) la târgul caritabil de iarnă Ajungem MARI, pentru a intra în posesia ei.

 

  • Evenimentul este organizat cu sprijinul CEWE România, iar accesul este gratuit. Fondurile strânse din vânzarea fotografiilor realizate de micii fotografi vor fi direcționate către principalele nevoi ale copiilor din sistemul de protecție.

Sursa: Muzeul Țăranului Român

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută