Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Poor Things, cu 11 nominalizări la OSCAR 2024, se vede la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri prezintă ”Poor Things”/ ”Sărmane creaturi”, în regia lui Yorgos Lanthimos, unul dintre cele mai apreciate filme lansate în ultimul an la nivel internațional. Proiecția va avea loc miercuri, 14 februarie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.

Sinopsis:

”Poor Things”, regizat de Yorgos Lanthimos, cunoscut pentru ”Homarul” și ”Uciderea cerbului sacru”, spune povestea extraordinară a tinerei Bella Baxter, care este readusă la viață de genialul și nonconformistul doctor Godwin Baxter.

Premii: Leul de Aur pentru Cel mai bun film la Festivalul Internațional de Film de la Veneția 2023, Premiul pentru Cel mai bun film și Cea mai bună actriță – Emma Stone la Golden Globe Awards 2024, nominalizat în 2024 la 11 categorii Oscar printre care și Cel mai bun film al anului. Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Film în limba engleză, cu subtitrare în limba română.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută