Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Plăcerile și chinurile adulterului

Plăcerile și chinurile adulterului

„Plăcerile și chinurile adulterului” este o comedie despre dileme, despre decalajul dintre ce trebuie să facem și ce vrem să facem și cum negociem să găsim o cale de compromis. Despre constrângeri și dorința de libertate, despre curajul de a face alegeri pe muchie de cuțit și teama care te împinge să rămâi în zona de confort fără să îți asumi niciun risc.

Un cuplu de amanți care rămâne blocat în zona de mijloc a unei relații clandestine, fiecare dintre ei fiind deja căsătorit, încearcă să găsească în permanență rezolvări pentru a-și putea menține echilibrul sub asaltul obligațiilor din toate părțile. Când e vorba de făcut alegeri, perspectiva regretului de a fi mers într-un sens sau altul atrage după sine ezitarea, care la rândul ei poate să ducă la amânarea unei decizii pe termen nedefinit.

" "

Spectacolul îi urmărește pe cei doi de la prima fază a îndrăgostirii, în care nu se gândesc prea mult la viitor, de-a lungul a câtorva luni de relație când situația devine din ce în ce mai greu de gestionat și până la momentul în care așteaptă un copil iar sentimentele s-au tocitLorena Zăbrăuțanu

 

Ea: Smaranda Caragea

El: Dan Rădulescu

  • Regia: Lorena Zăbrăuțanu
  • Scenografia: Maria Nicola
  • Traducerea: Elvira Rîmbu

Sursa: Teatrul de Comedie

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută