Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Pictură pe pânză cireși japonezi @ Veranda Mall

Pictură pe pânză cireși japonezi

Pictură pe pânză cireși japonezi @ Veranda Mall

 

Școala de pictură Rembrandt Art School vă invită să participați duminică 20 august, între orele 13.00-14.30, în cadrul atelierului de pictură pe pânză cu tema cireși japonezi, atelier la care vor putea participa copii și adulți, locație Veranda Mall, zona Obor, etajul 0, lângă DM, magazin Rembrandt Art Centre.

În cadrul atelierului nostru vom picta peisaje spectaculoase cu cireși japonezi folosind o tehnică mixtă de pictură culori profesionale, cartoane pânzate, markere acrilice, pensule.

Pe parcursul sesiuni vom primi îndrumări de la profesorul de specialitate REMBRANDT pentru realizarea lucrării de artă.

 

Costul atelierului este de 65 ron/pers toate materialele sunt incluse în preț și asigurate de noi. Plata se va realiza la locație în ziua atelierului cash.

Participarea în cadrul atelierului se va putea realiza doar în baza rezervării, locurile fiind limitate.

  • Pentru informații și rezervăre ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

 

Cursurile de pictură și workshop-urile organizate de Rembrandt Art School se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

 

Cursurile de pictură, atelierele de creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).

  • Profesorii noștri sunt și cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Veranda Mall

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută