Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Phoenix & Bucovina @ Doors Club

Phoenix & Bucovina

Phoenix & Bucovina @ Doors Club

Campania “Music for Autism” te invita la a doua ediție Rock Christmas Constanța sâmbătă, 16 decembrie 2023, acces de la ora 20:30 în Club Doors Constanţa, pentru o seară ROCK, alaturi de Phoenix și Bucovina!

Invitat special – Cristian Hrubaru(ROCK FM)

11 ani de campanie, peste 65 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 7 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.

Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania “Music for Autism”, prin care ne propunem demararea noilor proiecte din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa (achiziţionarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilităţi) și reabilitarea terenului de sport din cadrul CȘEI “Maria Montessori” Constanța.

MUSIC FOR AUTISM

Timp de unsprezece ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K.

( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub, Ionuț Micu & Adrian Naidin, Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.

Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Biletele se achiziționează astfel:

-https://www.iabilet.ro/bilete-constanta-christmas-rock…/

Vă rugăm, după achiziționarea biletelor cu loc la masă să contactați Clubul Doors, pentru rezervarea mesei.

O precizare importantă: rezervarea se va face pe numele celui ce a cumpărat biletele, pentru a se evita situații neplăcute!

Rezervări 0766 057 078

Va așteptăm la concertul Phoenix & Bucovina!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută