Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Paulina • Lansare Album „Săraca Fată Bogată” @ Expirat

Săraca Fată Bogată

Paulina • Lansare Album „Săraca Fată Bogată” @ Expirat

  • Open doors: 20:00.
  • Live: 21:00

Acest eveniment este SOLD OUT! Vă mulțumim!

 

La un an de la lansarea albumului „Prin lume”, Paulina revine la Expirat, Halele Carol, miercuri, 1 martie, cu noul său opus muzical –Săraca fată bogată”: o colecție de 10 cântece originale care continuă povestea ce a debutat odată cu hitul „Fetița ta de milioane”.

Săraca fată bogată” este o rebeliune artistică pe ritmuri balcanice, la marginea dintre suferință și opulență. Mai bine sărac și fericit decât bogat și trist este truismul despre care cântă protagonista lumii pe care albumul o descrie.

Deși se vorbește mult despre tristețe și iubire și la unele dintre melodii chiar îți vine să te pui la masă, să bei un pahar de ceva și să plângi, albumul nu se rezumă la o stare de dezolare totală. Pe alocuri sunt melodii de dansat în club, iar pe alte locuri se atinge subiectul social al elitismului muzical, făcând un atac direct către comunitățile care „nu ascultă manele pentru că oamenii culți nu ascultă așa ceva”.

 

Mai în glumă, mai în serios, Paulina experimentează sunete și stări noi și intense, aducând pe album artiști din toate colțurile muzicii – de la trap și alternativ, până la metal, într-o fuziune muzicală unică.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Facebook Expirat

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email