Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

PAUL TIHAN – Concert lansare single – „Alt Om”

PAUL TIHAN - Concert lansare single - „Alt Om"
Pe 9 aprilie, duminică, Proiectul Paul Tihan lansează primul single și videoclip de pe următorul material al trupei. După o pauză de aproape un an băieții sunt pregătiți să revină în Legend.
Cântecul “Alt Om” deschide o ușă spre gândurile și simțirile trupei din prezent și va însemna începutul unei călătorii de mult dorite. “Alt Om” va fi cel dintâi single extras de pe primul album gândit și lucrat în totalitate de băieți. Albumul își va deschide aripile spre lume undeva spre mijlocul acestui an.
Proiectul PAUL TIHAN – Alternative Poetry Rock Band
A luat naștere acum 3 ani când Paul Tihan i-a adunat pe băieți pentru lansarea albumului său care se prezenta ca un material indie-folk. După un an a apărut cântecul “Lună pe piele” care avea să dea un gust a ce avea să urmeze. De atunci multe lucruri s-au schimbat, Proiectul a îmbrățișat și alte genuri și a început să se maturizeze ușor, a fost ca o cursă cu obstacole și cu recorduri de doborât. Și acum, în prezent sunt pregătiți să scoată în lume primul album gândit mai mult sau mai puțin de la zero.
Proiectul însemnă:
Paul Tihan
Daniel Leancă
Cătălin Ionescu
Pavel Manole
Călin Andrei
Acces: 19:00 Concert: 20:00
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la eveniment.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email