Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Oigăn & Nord-Vestul: “Antimaterie”

oigăn
Duminică, 13.11.2022
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat, Halele Carol
 Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/79337/
 Pre-sale: 40 lei.
At the door: 60 lei.
Oigăn (Eugen Nuțescu, dar asta n-ar vrea să se știe)
Născut în capitala claxoanelor.
Crescut în capitala claxoanelor cu o absență de 2-3 ani în țara în care Elvis a făcut armata și de 15 ani în orașul cu plăcuță trilingvă unde se ține un festival „de negrăit” pe stadionul unei echipe mediocre de fotbal.
Acolo a co-nășit Kumm, alături de care a bătut Europa (cu blândețe  ) și podgoria neaoșă de festivaluri proaspăt înmugurite din anii două mii până încoace. drum cu o, apoi două-trei benzi, ilustrat de 6(șase) albume de studio.
Revenit în sectorul 1(unu) a lansat “Sex With Onions” și a afirmat sus și tare peste tot că va fi SINGURUL lui album solo.
Apoi, mutat în sectorul 2(doi) – unde stă și acum – a inventat proiectul “Moon Museum” iar mai apoi s-a alăturat trupei harghito-munteano-melodramatice Robin & The Backstabbers.
Nord-Vestul : este gașca lui Oigăn formată din muzicieni din Cluj. Cu Ami Crișan (Moon Museum) la clape & voce; cu Csergö Domi (ex Urma & Kumm) la tobe, Dávid Dáne (unul dintre producătorii albumului) la chitară și Sorin Moraru (Luna Amară) la bas.
Antimaterie – este cel de-al doilea album solo al lui Oigăn, toate cântecele au numele unor materii de școală și fiecare e cântat de către altcineva, de la Lucia la Adrian Despot, de la Ana Ularu la Jurjak. Să vedem cine ne va face surpriza să-și cânte materia la concertul de lansare!
Un eveniment recomandat de Munteanu și ascultat de Radio Guerrilla.
Parteneri media: Zile și Nopți, Infomusic, CriticEyez, e-femeia.ro, WeInvent, Utopia Balcanica.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
Sursa: Expirat Facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email