Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

O haită de sfinți (Neil LaBute) @ Teatrul Nottara

O haită de sfinți

O haită de sfinți @ Teatrul Nottara

  • Audiența: N14 – Nerecomandat sub 14 ani

 

Singur, față în față cu lumea, față în față cu neantul, un om își spune povestea. Și-n ochii lui, în gesturile lui, se ascunde o tragedie cumplită. O tragedie ca un păcat originar, pe care o purtăm cu noi de la începuturile lumii.

Universul din O haită de sfinți e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere. Într-o lume aflată într-una dintre cele mai grave crize ale modernității, povestea celor patru oameni din piesa O haită de sfinți, cu titlul original Bash, a lui Neil LaBute se dezvăluie într-o lumină fascinantă.

 

Trei povești, trei destine, trei tragedii. Oameni aflați la o răscruce a propriilor vieți privesc înapoi și dezvăluie… crime. Crime care li s-au săpat în conștiințe și care-i împiedică să meargă mai departe. Crime pe care le poartă cu ei ca pe o povară cumplită, într-o lume măcinată de ipocrizie și înecată în consumerism. Un bărbat care-și ucide fetița, un cuplu care-și începe călătoria prin viață cu o moarte, o fată care, ca o Medee rătăcită în secolul 21, omoară ca să se răzbune pe bărbatul pe care l-a iubit.

O poveste puternică, despre forța vieții și a morții, despre păcate pe care le purtăm cu noi, despre o societate în derivă, în care e din ce în ce mai greu să-ți găsești locul…

 

Tânărul – Șerban Gomoi

John – Dan Bordeianu / Rareș Andrici

Sue – Laura Vasiliu / Diana Roman

Femeia – Luminița Erga / Cerasela Iosifescu

  • de Neil LaBute
  • Regia: Vlad Zamfirescu
  • Scenografia: Ștefan Caragiu

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Nottara

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută