Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Lansare album

Nuanțe / Lansare Album ”Cântece Mute” @ The Pub Universității

Nuanțe / Lansare Album ”Cântece Mute”

Nuanțe / Lansare Album ”Cântece Mute” @ The Pub Universității

 

Pe 5 mai trupa Nuanțe vine la The Pub Universității pentru a lansa cel de-al treilea album al ei, intitulat “Cântece Mute”.

Nuanțe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. Până în prezent trupa a înregistrat două albume de studio: „Două Minute”, apărut în aprilie 2019 și „Eva” în luna mai a anului 2021.

 

Cântecele mute sunt despre pustiu, despre non-trăiri, despre inamicul care trăiește în mintea noastră și care nu ratează nicio ocazie să ne omoare cu propriile mâini goale, despre demonii și focurile din raiul sufletelor noastre, despre aproapele nostru și realitatea închipuită pe care i-o atribuim, despre sentimentele noastre încătușate, despre betonul pe care îl înghițim, despre strada cu care ne contopim, devenind o singură ființă gri.

Cântecele mute sunt despre sufocare, înec, frig, dar și despre speranță. Speranța pe care deja o cunoaștem în adâncurile noastre, încrederea într-un “eu” mai puternic, mai înțelept, mai curajos. Totul e un joc violent, o fugă spre ultima destinație la care ajungem fără voia noastră în cea mai neagră zi.

 

Membrii trupei:

  • Edi Bolbea – voce și bass
  • Alex “Andu” Stoia – chitară
  • Gabriel Arsene – tobe

 

Bilete online aici 

  • Support: 30 lei

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email