Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Noapte de Sânziene – atelier de coronițe din flori & dorințe @ Cărturești Verona

Noapte de Sânziene - atelier de coronițe din flori & dorințe

Noapte de Sânziene – atelier de coronițe din flori & dorințe @ Cărturești Verona

 

S-ar putea întâmpla fel de fel de miracole, continuase el fără s-o privească.

Dar trebuie să te învețe cineva cum să le privești, ca să știi că sunt miracole.

Altminteri, nici măcar nu le vezi.

Treci pe lângă ele și nu știi că sunt miracole.

Nu le vezi...” – Mircea Eliade

 

Te invit la un atelier interactiv în care sărbătorim Sânzienele care dansează și sărbătoresc soarele, dragostea și pofta de viață.

Împletim coronițe din flori de vară pentru a ne amplifica bucuria de viață și vorbim despre cum să ne conectăm la uimire, creativitate și miracolul din noi pentru a ne transforma în varianta noastră cea mai bună.

Pentru că este o sărbătoare a Dragostei, avem și jocuri pentru a ne conecta la partea noastră solară, jucăușă, plină de bucurie într-o seară plină de magie, cu miros de flori de Sânziene, tei și busuioc, cu multă voie bună în care iubirea de sine întotdeauna triumfă.

 

Pentru a onora Sânzienele neapărat vom purta flori în păr la acest eveniment.

Pentru că de Sânziene toate putem deveni zâne, te invităm la un atelier în care vom sărbători Miracolele, Creativitatea și Dorințele care se împlinesc în weekendul în care cerurile se deschid.

Sânzienele sunt zânele frumoase și bune, sunt fete-flori descrise de către popor ca niște personaje mitice extrem de frumoase ale câmpului, care trăiesc prin păduri sau pe câmpii.

În credința populară românească se spune că Sânzienele vizitează pământenii o dată pe an, tocmai în noaptea cea mai scurtă a anului, în noaptea ce e cunoscută ca fiind plină de magie – Noaptea de Sânziene.

Atunci dansează în poieni și pe maluri de ape, intensifică mirosul florilor, sporesc puterea tămăduitoare a plantelor de leac.

 

Cine te susține în această seară de poveste?

Alisa Tarciniu este coach, facilitator terapie prin râs și fondator programe de Creativitate prin care încurajează atât copiii, cât și adulții să își dea voie să se exprime autentic, să își descopere talentele și să prindă curajul de a ieși din zona de confort.

Alisa a inițiat seria de interviuri „AntiDot. Punct și de la Capăt în Creativitate” cu scopul de a inspira oamenii să își dea voie să devină mai creativi, să se bucure mai mult de ceea ce fac și de cine sunt ei cu adevărat.

 

  • Taxă de participare: 210 de lei.

Pentru înscriere – scrieți mesaj pe pagina de FB a Atelierul de Croit Imagini sau WhatsApp – 0740 003 904.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Cărturești

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email