Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Ne-am sărutat după sfârșitul lumii @ Teatrul Masca

Ne-am sărutat după sfârșitul lumii
Sâmbătă 25/02/2023
19:00

Ne-am sărutat după sfârșitul lumii @ Teatrul Masca

  • Spectacol interzis minorilor sub 16 ani.

 

Pe o planetă distrusă de un cataclism scăpat din frâu, apar din dărâmături două ființe care se confruntă imediat cu noul mediu, extrem de ostil, dar care nu poate înăbuși dorința de a trăi. Nu! Nu este o poveste despre sfârșitul lumii, ci una spusă în șoaptă, despre începutul iubirii!

De sub resturile unei lumi sfârtecate de o Apocalipsă atomică, ies la lumină două ființe scăpate cu viață, ca printr-un adevărat miracol. Lupta cu Zidul este dură, violentă și aparent fără nicio șansă. Dar a fi împreună este marele noroc al celor doi.

În drumul lor către Lumină, oamenii întâlnesc primejdii cărora este extrem de greu să le facă față. Nimic nu poate opri Dragostea, nimic nu poate înfrânge Iubirea, nimic nu stă în calea unui sărut care pecetluiește un legământ de viață.

Din strânsoarea Zidului Ea iese parcă altminteri, atrasă de o lumină pe care o ținea ascunsă în cutele sufletului ei. Lupta continuă înverșunată, dar o viață petrecută astfel năruiește Nemurirea. A venit clipa. În vis i s-a arătat El și a chemat-o. Ea aleargă să-l revadă, să refacă unitatea monolit a primului atom al Universului, îmbrățișarea dintre un bărbat și o femeie.

 

Ea: Alina Crăiță

El: Valentin Mihalache

  • Regie: Mihai Mălaimare
  • Scenariu original: Mihai Mălaimare
  • Muzică: Răzvan Alexandru Diaconu
  • Coregrafie: Mirela Simniceanu

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Teatrul Masca

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email