Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Conferință

Nasterea @ Gemi Conference & Events

Nasterea

Nasterea @ Gemi Conference & Events

Femeile devin un templu atunci când o nouă viață ia formă în interiorul lor. Protejăm viața, dar nu venerăm templul. Nașterea este binecuvântarea supremă, care impune respect și intimitate.

Vă invităm la cea mai mare conferință din țară cu tematica “Nașterea – eveniment transformațional în viața femeii”, într-un format unic: dr. Cioată Bogdan, medic primar Obstetrică – Ginecologie, Șef – Secție Obstretică Regina Maria Timișoara, dr. Lacziko Szidonia – medic primar Obstretică – Ginecologie, supraspecializare Medicină Materno-Fetală, consilier în alăptare IBCLC, Mihaela Stroe, sociolog, coach la nivel de identitate personală și analist comportamental, Ditta Depner, terapeut holistic de traume prenatale si postnatale.

 

Printre subiectele abordate de către invitați amintim: frica de naștere, care sunt recomandările internaționale și cele din Ghidul Societății de Obstetrică și Ginecologie din România, care sunt beneficiile unei nașteri blânde, ce presupune ora magică, atenția acordată alimentației în sarcină, în perioada alăptării și diversificării, de ce este necesar un plan al nașterii, importanța setării mentale – gândirea pozitivă, încrederea în puterea interioară, vindecarea traumelor.

 

Durata evenimentului – 10:00-16:40.

În costul biletului sunt incluse băuturi și degustări.

Copiii de pana in 10 ani au gratuitate in cadrul acestui eveniment.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută