Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Música Brasileira @ Tipografia Brașov

Música Brasileira @ Tipografia Brașov

Música Brasileira @ Tipografia Brașov

Mara Halunga & Cauê De Marinis Project feat. Cătălin Milea

Duminică, 25 iunie 2023, schimbăm la Tipografia perspectiva muzicală și găzduim un trio mai altfel pentru ce auzim pe meleagurile noastre.

Mara Halunga – voce, pandeiro
Cauê De Marinis – chitară
Cătălin Milea – saxofon

Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018.
O manifestare autentică, ce aduce din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și exprimări mai puțin familiare, dar tradiționale, din care rezultă o călătorie sonoră ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro și rămânând într-o continuă căutare și extindere.

Cătălin Milea : saxofonist, compozitor, profesor, este considerat unul dintre cei mai activi şi mai creativi muzicieni ai generaţiei sale.
Este un fervent susținător al mișcării românești de jazz, făcând parte din numeroase proiecte și fiind și inițiatorul primei reviste de jazz românești “Jazz Compas”.
„De mult n-am mai auzit ceva atât de original şi de interesant, construit cu minuţie de artizan şi de arhitect sonor rar întâlnit.” [Florian Lungu – Critic de jazz, Prezentator Radio Romania și TVR]

Ceea ce vă propunem nu este doar un concert, este o invitație pe pământ sud american, într-un eveniment cu povești muzicale, cu sonorități aproape de tradiție și încărcate de multă iubire. Propunem o noapte colorată, veselă, dar și puțin melancolică, trecând prin samba, MPB ( música popular brasileira) și bineînțeles, bossa-nova.

Continuăm promovarea #artacubilet, adică îndemnul nostru pentru publicul brașovean de apreciere cu adevărat a muncii muzicienilor.
Astfel, rezervarea se face pe baza achiziției biletului.
Bun de tipar: 0722 373 090
Preț bilet (online): 75 lei, pe biletebrasov.ro

Evenimentul este ascultat și sprijinit de #avanpostradioguerrilla și #bundetipar
#lanoiinbrasov

Sursa: Facebook – Tipografia

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută