Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente Educație

Modern Family Challenges Brașov @ Coresi Business Campus

Modern Family Challenges Brașov

Modern Family Challenges Brașov @ Coresi Business Campus

Modern Family Challenges eveniment educativ dedicat familiei moderne, ajunge în comunitatea părinților din BRASOV!

Cand: pe 21 noiembrie 2023, de la 18:00 – 21:00, la Coresi Business Campus, Sala IAR 80!

Te invităm să dezbatem alături de specialiști în psihologie, experți și oameni relevanți pe zona da parenting, subiectul: Cum creștem un copil echilibrat? Educația timpurie și formarea personalității.

Omuletul nostru absoarbe tot ce aude si vede si de aceea este extrem de important sa invatam cum sa ii cultivam increderea si iubirea de sine, sa ii descoperim nevoile specifice si cum putem contribui la motivarea si determinarea sa.

Sigur ca parentingul se traieste, se simte, dar sunt si multe lucruri pe care nu le stim, asadar este necesar sa intelegi rolul tau si sa dobandesti abilitatile necesare pentru a fi un parinte prezent, iubitor si care il sustine!

story1

Descoperim impreuna si cum influenteaza experientele din primii ani de viata, viata adulta si cum sa facem din timp si tehnologie – aliatii nostri de nedajde?

Si pentru ca ne ocupam de educatie 360, invatam si ce le spunem copiilor despre bani!

Toate pregatite pentru tine, parintele modern al generatiei noastre, dornic sa fie cel mai bun exemplu pentru copilul sau!

Evenimentul este gratuit si posibil datorita partenerilor nostri minunati, care sustin initiativa si satisfac dorinta ta de cunoastere!

Completează formularul de înregistrare și rezervă-ți locul gratuit!

Mai mult, la eveniment pregătim pe lângă sesiunea de informare și momente practice, interacțiune cu brandurile și multe surprize.

Program eveniment:

18:00 – 18:30: Registration & networking

18:30 – 19:10: Impactul meu ca părinte în educația timpurie a copilului. De la stiluri de parenting, la formarea personalității copilului, Gabriela Maalouf, Psiholog

19:10 – 19:40: Ce le spunem copiilor despre bani?

19:40 – 20: 00: Networking & brand interaction

20:00 – 20:45: Secretele Neuroștiinței Parentingului: Cum cultivăm un mediu sănătos pentru dezvoltarea mintală a copiilor noștri, Dr. Psih. Drd Costin Dămășaru – Fondator și CEO Veruvis & Veruvis Kids

20:45 – 21:15: FAMILY TALKS: Cum să-ți faci din timp și tehnologie aliați de nădejde atunci când ești părinte? Ștefana Rondack, Co-fondator Aplicație Mommy HAI & Cristina Ipate-Toma, Redactor-Sef editura Ars Libri & Consilier Școlar

21:15 – 21:30: Tombola & networking

MODERATOR: Sofia Frunză, Inițiator Modern Family România & The Mom Behind Modern Dads

Gabriela-Maalouf
Gabriela-Maalouf

PARTENERI EVENIMENT:

Premium Partners: Scoala de bani || Veruvis

Gold Partners: Generali Romania || Woom Bikes Romania

Silver Partners: Editura Ars Libris || Mommy Hai || Sugus Romania || Ursuletul de ciocolata Papi || Podocare Efect & Footlogix Romania

Parteneri media – Brasov Stiri, Zile si Nopti, MIB International, Jurnaluliubirii.com, News Brasov.

Participă la eveniment și beneficiază de expertiza specialiștilor, de informații adaptate la realitatea zilelor noastre, experiențe pregătite la standuri, provocări și concursuri! Alocă o seară de marți pentru informare și explorare, pentru inspirație și networking.

Prinde locul gratuit la Modern Family Challenges, un eveniment dezvoltat de agenția Creative Energy Corner!

Despre CREATIVE ENERGY CORNER:

Creative Energy Corner este o agenție de PR & Events, prezenta pe piata din anul 2014. Agenția este condusă de Laura Pîrlog și Sofia Frunză și are ca focus evenimentele (proprii și ale clienților agenției), campanii de comunicare online și offline, precum și Influencer Marketing.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută